Translate

domingo, 29 de abril de 2012

La RepoobliQa de QatarLunia: Cartes X Presidents: Volem Nous Bancs

La RepoobliQa de QatarLunia: Cartes X Presidents: Volem Nous Bancs: Cartes X Presidents: Volem Nous Bancs : Nous Bancs per Noves Situacions Gran incertidumbre davant les reaccions dels MERCATS els primers...

LogoSi Es Mia

Compartir es + eficaç

EL TEU QORNER EN UNA EXPOSICIÓ X COMPARTIR + X GENERAR SINERGIES

8 comentarios:

  1. La espelma dels presidents de la banca espanyola del 2000 portava vitola però li faltava el manual.

    En breu ... la Espelma dels presidents de la banca de 2000

    ResponderEliminar
  2. La Espelma per Ignacio ( under construction) porta materials que generen energia per els desorientats

    ResponderEliminar
  3. La Espelma per Ignacio ( under construction) porta materials que generen energia per els desorientats

    ResponderEliminar
  4. La declaracio dels que dirigeixen els bancs sobre la independencia de Catalunya mostra, una vegada mes, que Catalunya una moneda un banc i una caixa

    ResponderEliminar
  5. Han passat 4 anys del efecte Gooardiola i ha sortit un nou efecte , lefectePooigdemont.blogspot.com

    ResponderEliminar
  6. Estimado amigo/a,

    Esta es una confirmación de registro y recordatorio al I Foro de Inversión Salón Náutico Anen Keiretsu Forum que celebramos en el Moll de la Fusta el próximo día 13 a las 9:45h. (Entrada por Portal de Sant Pau, frente a Estatua Colón - ver indicaciones)

    Esperamos que los proyectos que presentaremos sean de tu interés. Se han seleccionado conjuntamente con Salón Náutico y el Gremio Náutico (ANEN). Inaugurara el foro D. Luís Conde, Presidente del Salón Náutico.

    Salón Náutico ofrece a los asistentes al Foro de Inversión una entrada VIP para dos personas al Salón, que podréis recoger antes de acceder al Foro de inversión y disfrutar durante todos los días del Salón. Esta es una deferencia a los inversores de la red y otros asistentes a los foros de inversión, que nos satisface poderos hacer llegar.

    Recordatorio

    Fecha: 13 de octubre
    Hora: 9:45 h a 12:15 h
    Lugar: Espai de Mar - Moll de la Fusta (Entrada por Portal de Sant Pau frente a Estatua Colón - ver indicaciones).


    Esperamos poderte saludar personalmente en el evento. Adjuntamos un mapa para facilitarte tu acceso al Foro, que se celebrará en "Espai Mar” del Salón.

    Un abrazo,



    Miquel Costa
    Presidente


    Mejor Red de Business Angels de España, AEBAN 2015-2016

    mcosta@keiretsuforum.com

    C/ Riera de Sant Miquel, 3 – Ático 2B
    08006 Barcelona
    Tel. 932 185 456
    www.keiretsuforum.es


    Este mensaje se dirige, exclusivamente, a su destinatario y puede contener información privilegiada o confidencial. Si no es usted el destinatario indicado, queda notificado que la lectura, utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente.
    Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Gracias.

    This message is mend, exclusively, for its recipient and may contain privileged or confidentail information. If you are not the indicated recipient, you are hereby informed that reading, using, spreading and/or copying this message without authorisation has been prohibited by the current legislation.
    If you received this message by error, please inform us immediatly and proceed with the destruction of this message. Thank you.









    8085E769-3195-4165-AAE3-293B9832A3AE

    ResponderEliminar
  7. Un informàtic català i comunista en la cort de la banca ,
    Sito Al Campanar informàtic que va vendre les seves golfes a las Descalzas de Madrid
    Com pot ser que ? les copes de la sobretaula pugin mes que el dinar , tenint en compte que la ampolla de vi no baixa de 90 €.



    Som tres o som sis o som nou, sempre paga el mateix, paga el banc ...... i paga qualsevol tots porten la targeta del banc ....

    .... havia tornat del Paraguai, li havien encarregat que anés sense saber a qué, " hi haura , en la reunió, un noi ben gras, ell sap que tu ets prim, aixi us coneixereu i , ell o alu dels participants en la reunió et dirá el que has de fer .

    ResponderEliminar
  8. Un dels autobusos del fons històric de TMB ha tornat a circular durant per Barcelona aquest dilluns. És el model Chausson Urbas núm. 59, que va estrenar-se el 1955 i que va funcionar fins a l’any 1976. El vehicle, de 68 anys, ha fet un recorregut des del carrer d’Ausiàs Marc a l’altura de la plaça d’Urquinaona fins a la plaça de Sant Jaume. Hi han viatjat membres del Consell Assessor de la Gent Gran amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

    ResponderEliminar